ESTADA DE CURTA DURACIÓ D'ALUMNAT BELGA MITJANÇANT ERASMUS+



Els alumnes Kato Vandemeerssdre, Ine Van den Brande i Yarne Sablon del centre Vrij Katholiek Onderwijs en Opwijk, Bèlgica, han fet una estada curta de dos setmanes al nostre centre mitjançant el programa Erasmus+. 

Els tres alumnes han acudit al centre i assistit a les classes de 1r de batxillerat científic participant sempre que els ha sigut possible. L'objectiu de la seua visita era conéixer altres sistemes educatius i especialment altres cultures, millorar la seua competència en anglés i millorar les seues competències socials i personals. 

Han gaudit de les classes i activitats organitzades en el centre com, per exemple, el teatre "Despierta Princesa” realitzat pel grup d’Arts Escèniques, l’acte commemoratiu del Dia de la No la Violència Escolar i la Pau i la Batucada de Carnestoltes. 

A més, han conviscut amb les famílies d’acollida les dos setmanes participant de la cultura local, coneixent el patrimoni regional i tastant els nostres menjars tradicionals. Han visitat les ciutats de Dénia, Gandia i València. Els han agradat especialment el Castell de Santa Bárbara de Dénia, el Palau Ducal de Gandia i el centre històric i Ciutat de les Arts i les Ciències de València.  

I com no, han pogut gaudir del nostre entorn natural tant de la platja d’Oliva com de la Marjal Pego-Oliva i d'algunes de les nostres rutes de senderisme. 

Han sigut dos setmanes intenses en les quals s’han sentit part del nostre centre i la nostra comunitat que han creat llaços que de segur perduraran en el temps.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog